Turistička agencija sa nizom odličnih ponuda ka svim svjetskim desinacijama.   

Blog

066 600 222
Svetosavska bb, Prijedor
kunictravel@gmail.com

Srbija

Srbija je užurbana i burna zemlja, dovoljno kompaktna da posetioci mogu da probaju i urbani hedonizam Beograda i blaži tempo manjih gradova ili nacionalnih parkova u roku od nekoliko dana – i to je jedna od najpristupačnijih evropskih destinacija. Grubiji od svog plavookog susjeda Hrvatske, ipak je sastavni dio balkanske turneje svakog bekpekera: u srcu regije, pruža lak pristup skupu kultura i istorije nabijenih u ovaj mali kutak Evrope.

Exit, Vojvodina, klubovi…

Mlada, evropski orijentisana populacija Srbije unosi punu energiju u svoje barove, kafiće i klubove, stvarajući adrenalinski noćni život bez premca nigdje drugdje na Balkanu. Opšta odlučnost da se dobro provede zbunjuje očekivanja mnogih putnika, koji stižu sa sjećanjima na devedesete, kada ime Srbije nije često izlazilo sa usana ratnih izvještača. Danas je isto tako vjerovatno da će privući naslove zbog svog skupa tenisera svetske klase ili godišnjeg EXIT festivala u Novom Sadu.

Beograd

  • Beogradu, divnom gradu koji će vas iznenaditi svojim kulturnim i istorijskim bogatstvom, jedinstvenom kuhinjom i živahnim noćnim životom, a sve to obogaćuju energični i radosni ljudi. Volim da putujem u svojoj zemlji, kao iu našim okolnim zemljama – ima toliko skrivenih lepota na Balkanu i drago mi je da ih podelim sa vama.

    Naš turoperator se nalazi u Srbiji i posluje širom balkanskih zemalja. Organiziramo vlastite jednodnevne obilaske, uključujući vlastitu flotu, ali naša specijalizacija je kreiranje jedinstvenih, personalizovanih ruta kako bi putnike odveli izvan uobičajenih. Balkan se još uvijek smatra skrivenim draguljem za mnoge izvan regiona i voljeli bismo da vam pokažemo jednostavan način da otkrijete i istražite region. 

    Naše ture su najprikladnije za one koji traže kako vrhunske sadržaje tako i skrivene dragulje balkanskog regiona. 

Sjever Srbije je obiljležen dugim hladnim zimama i vrućim ljetima – planirajte da počnete rano u unutrašnjosti, posebno da biste izbjegli podnevni slom – dok jug ima tipičnu jadransku klimu. Od kasne jeseni nadalje planinski lanci postaju neprohodni; u nekim oblastima sezona skijanja počinje u novembru i traje do aprila.

You don't have permission to register