Turistička agencija sa nizom odličnih ponuda ka svim svjetskim desinacijama.   

Blog

066 600 222
Svetosavska bb, Prijedor
kunictravel@gmail.com
o nama Kunic Travel

O nama

O nama

O nama –  kratkim crtama…

Turistička agencija “Kunić Travel” je mlada agencija nastala kao poslovno proširenje firmi “Kunić Company” i “Auto škola Zoka”.
Iz godine u godinu i svakim novim korakom agencija proširuje svoju djelatnost, konstantno osavremenjuje i unaprijeđuje  svoju ponudu i ide u korak sa vodećim evropskim agencijama.

Poslovnost, profesionalizam, te stečeno povjerenje kod klijenata i praćenje njihovih afinitete te  potpunog servisiranja etabliralo je agenciju u poznati brend, pogotovo na području grada Prijedora i Krajine.

Posebno povjerenje koje uživamo rezultiralo je da postanemo ovlašteni agenti za prodaju turističkih aranžmana turoperatora kao što su: Kontiki, Generalturist, R-TOURS, MSC Cruises, Eurojet, Filip Travel, Atlas Airtours, Uniline, Argus Tours. Pored inostranih partnera za rezervaciju hotela koristimo GO global rezervacioni sistem i Transhotel rezervacioni sistem.

S velikim uspjehim nudimo ove vrste usluga:

 • Prodaja avio karata i organizacija transfera sa i do aerodroma
 • Rezervacija hotela u zemlji i inostranstvu
 • Turističke aranžmane – grupne i individualne – širom svijeta
 • Zimovanja i ljetovanja
 • Organizacija đačkih ekskurzija i škola u prirodi
 • Krstarenja Mediteranom, prekookeanska krstarenja i krstarenja riječnim brodovima
 • Interkontinentalna putovanja
 • Škole stranih jezika
 • Wellness programe
 • Organizacija fudbalskih kampova
 • Jednodnevni izleti
 • Vikend putovanja

Dvadeset godina iskustva i povjerenja sa našim klijentima garantuje vam uslugu na visini zadatka, a to je vrhunski odmor i nezaboravno uživanje gdje god da želite putovati. Posjetite jednu od naših poslovnica u Prijedoru ili Banja Luci i rado ćemo vam predložiti neku od atraktivnih destinacija koja će vam ostati u pamćenju a istovremeno neće biti opterećenje za vaš kućni budžet. Naši visoko luksuzni autobusi i iskusni vozači upotpuniće vaš doživljaj.

Želimo znati i razumijeti potrebe svakog putnika. Dan za danom se trudimo kreirati putovanja koja će vam pružiti najljepše doživljaje jer smo svjesni da je vaše vrijeme koje odvajate za putovanja dragocjeno. Naši savjetnici će vam preporučiti putovanje ili odmor po vašim željama. Za vašu potpunu udobnost pobrinuti će naši organizatori putovanja i vodiči koji će vam svojim širokim znanjem, bogatim iskustvom, profesionalnošću, dobrim raspoloženjem i otvorenošću pomoći da na pravi način doživite destinaciju. Uvijek se trude stvoriti pozitivnu atmosferu unutar grupe i povezati putnike. Kunić Traveli odmori otkrivaju najljepše i najkreativnije u čovjeku.

Očekujemo vas! Dobrodošli

Povjerenje 0

Profesionalizam 0

Uslužnost 0

Sve vrste transporta 0

Prijedor

052 242 737, 065 600 222

Ugao ulica Svetosavske i Uskočke bb

Banja Luka

066 600 444

Jevrejska 50

Subscribe To The Newsletter

  Our Award Winning Expeditions

  Sve pohvale, zaista. Sjajna organizacija, i što je najvažnije, komfor u autobusu što je za nas od 2m visine ponekad vrlo bitno 🙂

  By Dejan Marjanović

  Sve preporuke. Kao turistički radnik, moji kriterijumi su prilično visoki, ali uz Kunić Travel svi su ispunjeni. Pet zvjezdica od mene, zasluženo!

  By Slađana Jović

  You don't have permission to register