Turistička agencija sa nizom odličnih ponuda ka svim svjetskim desinacijama.   

Blog

066 600 222
Svetosavska bb, Prijedor
kunictravel@gmail.com

PRAG I BEČ

Jesenje putovanje

 

23.11. – 26.11.2023. 

Cijena – 275,00KM

 

*** MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE DO POLASKA ! ! !

 

Prag je glavni grad Republike Češke i jedno od najposjećenijih turističkih destinacija u Europi, ali i u svijetu. Prag je šesti grad po posjećenosti u Europi, poslije Londona, Pariza, Rima, Madrida i Berlina. Za razliku od drugih europskih metropola, Prag nije mnogo stradao u Drugom svjetskom ratu, te je njegova istorijska arhitektura (Stari grad, Donji grad i Novi grad) jedna od najsačuvanijih u Europi i predstavljena je svim istorijskim stilovima: srednjovjekovna romanika i gotika, renesansa, barok, neoklasicizam, historicizam, secesija, funkcionalizam i postmoderna arhitektura.

 

Beč je glavni grad Austrije. Zadivljujuća arhitektura i bogata kulturna ponuda nekada carskog grada Beča čine ga jednom od omiljenih turističkih destinacija u svjetu. Velika četvorka – Hajdn, Mocart, Betoven i Šubert čini ga gradom muzike. Beč nije samo grad valcera, preljepih dvoraca i bogatih muzejskih kolekcija već i mjesto u kome se možete opustiti uz “Saher” tortu, uživati u pogledu sa velikog panoramskog točka ili posjetiti po mnogima najbolji zoološki vrt u Evropi.

3 i više dana
1

Dan 1:

23.11.2023.(četvrtak) Polazak iz: Prijedora u 20:00 h TC Robota, Banja Luke u 21: 00 h TC Merkator, Gradiške 21:45 h Nestro Petrol pumpa.
2

Dan 2:

24.11.2023.(petak)
Očekivan dolazak u Prag u prijepodnevnim časovima. Sastanak sa vodičem i odlazak u detaljno razgledanje grada u trajanju od oko 3 sata sa licenciranim vodičem: Dvorac Hradčani, Katedrala Sv. Vida, Predsjednička palata, crkva Sv. Đorđa, Vladštajnsi park, najuža ulica u Pragu, Karlov most, Jevrejska četvrt, astrološki sat, Tinska crkva, crkva Svetog Nikole, spomenik Janu Husu, Staromestske namesti, Praška brana, Vaclavske namesti, spomenik Svetom Vaclavu. Slobodno vrijeme. Smještaj putnika u Hotel Olimpik***. Naveče slobodno vrijeme preporučujemo odlazak do grada i druženje u nekoj od bezbroj pivnica u samom centru grada. Noćenje.
3

Dan 3:

25.11.2023.(subota)
Doručak. Nakon doručka predlažemo fakultativni cjelodnevni izlet u Drezden. U večernjim satima predlažemo fakultativnu vožnju luksuznim brodom po Vltavi u trajanju od oko 2 sata sa večerom. Povratak u hotel. Noćenje.
4

Dan 4:

26.11.2023.(nedelja)
Doručak. Napuštanje hotela i vožnja prema Austriji. Usputna posjeta i obilazak glavnog grada Austrije – Beča, u pratnji licenciranog vodiča. Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg. Nastavak putovanja prema Banja Luci i Prijedoru. Planiran dolazak u ponoćnim časovima. KRAJ PROGRAMA !
Aranžman obuhvata:
 • Prevoz visokoturističkim autobusom,
 • 2 noćenje sa doručkom u hotelu Olimpik*** u Pragu,
 • Stručni vodič tokom svih obilazaka,
 • Obilazak Praga i Beča prema programu
 • Orhanizaciju putovanja
 • Lokalni vodič za Prag.
Aranžman ne obuhvata:
 • Obavezno putno i zdravstveno osiguranje - 10,00 KM / po osobi,
 • Krstarenje Vlravom sa večerom - 30,00 eura / po osobi,
 • Izlet u Drezdenu 30 eura / po osobi (u cijenu ulazi lokalni vodič za Drezden)
 • Doplata za 1/1 sobu 90 KM
 • Boravišna taksa 2 eura / po osobi / po danu.
You don't have permission to register